۱۳۹۹/۰۵/۱۵
با حضور استاندار خراسان رضوی صورت گرفت؛
ارزیابی آخرین وضعیت معینهای اقتصاد مقاومتی شهرستان گناباد
جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با محوریت شهرستان گناباد برگزار و عملکرد معینهای اقتصاد مقاومتی این شهرستان مورد ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، فرماندار شهرستان گناباد در این جلسه گفت: در حال حاضر در گناباد 772 واحد صنعتی وجود دارد که تعداد 158 واحد فعال هستند.
حامد قربانی با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون 4 واحد تعطیل در این شهرستان به عرصه تولید برگشتهاند، اضافه کرد: علاوه بر ایجاد اشتغال بحث تقویت تولید را هم در شهرستان دنبال میکنیم.
وی گفت: در حوزه اعتبارات مشاغل خانگی چون موضوع از شهرستان به استان موکول شد، دچار مشکل شدیم لذا درخواست میکنیم این موضوع به روال قبلی خود برگردد.
امام جمعه شهرستان گناباد در ادامه این جلسه بیان کرد: مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در شهرستان گناباد به برکت وحدت میان مسئولان شهرستان روند اجرایی خود را دنبال میکند.
حجتالاسلاموالمسلمین حسن صادقینسب افزود: برخی از معینهای اقتصادی شهرستان بسیار فعال بوده و فعالیت آنها منجر به ایجاد اشتغال شده و برخی دیگر هم در حال تکمیل مطالعات خود هستند.امیدواریم با همت استاندار و معینهای اقتصاد مقاومتی شاهد تکمیل شدن طرحهای در نظر گرفته شده باشیم.
در ادامه این جلسه حجتالاسلاموالمسلمین ولی خاکشور امام جمعه شهر کاخک گفت: در کاخک در قالب مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی کارهای خوبی صورت گرفته است. بهرحال امیدواریم مشکلات پروژهها حل شده و به ثمر نشستن اهداف مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را ببینیم.
رئیس کل دادگستری شهرستان گناباد نیز در این نشست با تشکر از رویکرد اقتصادی استاندار گفت: مجموعه قضایی شهرستان در موضوع حمایت از تولید و ایجاد اشتغال از توان خود دریغ نخواهد کرد.
علیرضا محولاتی افزود: در دو مقوله حفظ و صیانت از مشاغل موجود و کمک به ایجاد اشتغال و مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی سعی شده مشکلات در مسیر تولید برطرف شود.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در این جلسه ضمن ارائه آخرین گزارش وضعیت معینهای اقتصاد مقاومتی شهرستان گناباد با اشاره به مجموع فعالیتهای اقتصادی تایید شده توسط نهاد مردمی گفت: بر این اساس تاکنون 33 فعالیت توسط بانک رسالت در حوزههای دامداری و دامپروری، 33 فعالیت توسط شرکت پارت صنعت مهرگستر توس در حوزههای صنایع دستی، کشاورزی و خدمات، 5 فعالیت توسط شرکت تعاونی مرغداران متشکل گناباد در حوزههای کشاورزی، صنعتی، خدمات و دامداری و 1 فعالیت توسط کمیته امداد در حوزه دامداری و دامپروی در سامانه نهاد به ثبت و تایید رسیده است.
علیاکبر لبافی ضمن اشاره به تایید تشکیل 8 حساب سپرده توسعه روستایی توسط معینهای اقتصادی در سامانه نهاد مردمی متذکر شد: شرکت تعاونی مرغداران متشکل گناباد دو فعالیت اقتصادی تایید شده در مرحله اجرایی دارد.
شرفی به عنوان نماینده شرکت تعاونی مرغداران متشکل گناباد همچنین در این جلسه گفت: در مناطق مورد تعهد سعی کردیم طرحهای نیمه تمام از جمله زنجیره تولید گوشت مرغ، احداث ناحیه صنعتی روستایی، تاسیس صندوق خرد و صندوق توسعه روستایی را تکمیل کنیم.
در ادامه نماینده کمیته امداد امام خمینی (ره) در این شهرستان به عنوان یکی دیگر از معینهای اقتصاد مقاومتی شهرستان گفت: به عنوان یک معین جدید کار را با تسلط اطلاعاتی خود در محرومترین روستاها و محرومترین مردم شروع کردیم.
وی افزود: در این راستا در روستای بیمرغ 10 واحد دام سنگین فعال است و 1200 دام سبک در یکی از روستاها وجود داشته که به 2500 راس گوسفند افزایش پیدا کرده است.
پاکدامن نماینده شرکت کشت و صنعت و دامپروری گناباد به عنوان یکی دیگر از معینهای حاضر در جلسه نیز بیان کرد: تقویت بخش روستایی و اشتغالزایی در بخش ارگانیکسازی را در مناطق مورد تعهد در دستور کار خود قرار دادهایم.
در ادامه این جلسه طبری نماینده شرکت پگاه گناباد با اشاره به اینکه فعالیت این شرکت در گناباد تحت عنوان معین به دو حوزه کشاورزی و دامداری تقسیم میشود، گفت: راهاندازی انبارهای نهادههای کشاورزی و راهاندازی دو مرکز جمعآوری شیر با اختصاص تجهیزات لازم از دیگر اقدامات این شرکت محسوب میشود.
افضلیان به عنوان نماینده شرکت نانو آداک پارس طلایی نیز در این جلسه گفت: عمده فعالیت ما در حوزه زنان روستایی در بحث اشتغال و فرهنگی است. در این راستا سعی کردیم برای مهارتآموزی زنان از اداره فنی و حرفهای کمک بگیریم.
وی با اشاره به اینکه از فضای مجازی برای فروش محصولات زنان روستایی و آموزش آنها استفاده کردهایم، اعلام کرد: در حال حاضر سایتی در شهرستان وجود دارد که توسط زنان روستایی راهاندازی شده و محصولات زنان در آن برای فروش بارگذاری شده است.
حیدرنیا نماینده یکی دیگر از معینهای اقتصاد مقاومتی شهرستان گناباد همچنین در این جلسه بیان کرد: در گناباد با توجه به شروع اجرای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، اقداماتی در حال انجام است و در این راستا مطالباتی وجود دارد که تامین آنها میتواند در جهت رسیدن به اهداف مد نظر معینها را یاری کند.
در ادامه این جلسه یوسفی، نماینده شرکت پارت صنعت مهر گستر توس گفت: در حوزههای مختلف از جمله احداث نیروگاههای خورشیدی، گیاهان دارویی و توسعه کلینیک آنها در روستاهای هدف ورود کردهایم.
ایرانمش، به عنوان نماینده بانک رسالت استان نیز ضمن ارائه گزارش کوتاهی در خصوص اقدامات انجام شده در قالب معین اقتصاد مقاومتی، از توزیع 20 هزار ماسک تا امروز و 100 هزار ماسک دیگر تا پایان آبانماه خبر داد.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
تعداد بازدیدها : ۱۱۸۶
مطالب مرتبط با این موضوع :